Μαρία Συρεγγέλα: «Βλέπουμε προσεκτικά τις δημοσκοπήσεις – Η κυβέρνηση κάνει αυτοκριτική»
Η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μαρία Συρεγγέλα, σχολίασε τα ευρήματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση προχωρά σε αυτοκριτική και λαμβάνει σοβαρά υπόψη τα μηνύματα των πολιτών.

Στα ευρήματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων αναφέρθηκε η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, Μαρία Συρεγγέλα, σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ACTION24. Όπως επεσήμανε, η κυβέρνηση εξετάζει προσεκτικά τις δημοσκοπήσεις, κάνοντας πρώτα αυτοκριτική προτού εστιάσει στα υπόλοιπα κόμματα. «Η αυτοκριτική είναι το πρώτο μας βήμα και με αυτή τη λογική έγινε και ο ανασχηματισμός, φέρνοντας νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενη στις αντιδράσεις των πολιτών, τόνισε πως το μήνυμά τους δεν αφορά την ανατροπή της κυβέρνησης, αλλά την επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων. «Οι πολίτες θέλουν να δουν απτές αλλαγές στην καθημερινότητά τους και αυτό αποτελεί το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης», δήλωσε, προσθέτοντας πως τα επόμενα δύο χρόνια είναι καθοριστικά για την υλοποίηση του προγράμματος της ΝΔ ενόψει των επόμενων εθνικών εκλογών.
Τέλος, σχολιάζοντας την πολιτική δυναμική της Ζωής Κωνσταντοπούλου, η κ. Συρεγγέλα ανέφερε ότι η ψήφος στην «Πλεύση Ελευθερίας» αποτελεί αντισυστημική επιλογή. «Όταν κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν κυβερνήσει, επιχειρούν να παρουσιαστούν ως αντισυστημικά, τότε οι πολίτες στρέφονται προς εκείνους που θεωρούν πραγματικά έξω από το σύστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε επίσης
Μυστήριο στου Ζωγράφου: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο οδόστρωμα
Αχαΐα: Σοκάρουν στοιχεία… για ανήλικους, παιδιά με τσιγάρα και σεξουαλική κακοποίηση!
Δώρο Πάσχα – Άνεργοι: Ποιοι θα το λάβουν και πώς, όλες οι λεπτομέρειες
Εορτολόγιο – Σπάνια ονόματα, μοναδικές γιορτές: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Τοποθετείτε το laptop στα πόδια και την κοιλιά σας; μάθετε γιατί δεν πρέπει
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News