Μικρούτσικος- Μαστραγγελή στους Παξούς ΦΩΤΟ
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποφεύγει να μιλά δημόσια για τα προσωπικά του, ωστόσο είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια η εντυπωσιακή Μεσολογγίτισσα Έλενα Μαστραγγελή είναι η γυναίκα που στέκεται διακριτικά στο πλευρό του.
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποφεύγει να μιλά δημόσια για τα προσωπικά του ωστόσο είναι γνωστό πως τα τελευταία χρόνια η εντυπωσιακή Μεσολογγίτισσα Έλενα Μαστραγγελή είναι η γυναίκα που στέκεται διακριτικά στο πλευρό του αγαπημένου παρουσιαστή.
Μάλιστα ο ίδιος δημοσίευσε τις προάλλες μια φωτογραφία με τη σύντροφό του, από το πρόσφατο ταξίδι τους στους Παξούς, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους διαδικτυακούς του φίλους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου, τους έφερε κοντά και στάθηκε αφορμή να αναπτυχθεί το μεταξύ τους ειδύλλιο. Οι δύο τους είναι πολύ καλά μαζί και μάλιστα συζούν στην Κηφισιά!

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
