Πάτρα: Νέα απάτη με «λογιστή» – Πήρε χιλιάδες ευρώ από γυναίκα

To περιστατικό καταγγέλθηκε σημερα Δευτέρα 24/02/2025, στην υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πάτρας και σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου δράστη.

Πάτρα

Νέα απάτη σημειώθηκε στην Πάτρα με «λογιστή» που υπέκλεψε στοιχεία μιας γυναίκας με σκοπό να αφαιρέσει χρήματα από τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr έπεισε γυναίκα πως δικαιούται επίδομα, τις απέσπασε κωδικούς τραπεζικής κάρτας και αφαίρεσε 6.500€, από το λογαριασμό της.

To περιστατικό καταγγέλθηκε σημερα Δευτέρα 24/02/2025, στην υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πάτρας και σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου δράστη.

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

Σε ανακοίνωσή της η Αστυνομία για το συμβάν αναφέρει: “Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος άγνωστης δράστιδας.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, άγνωστη γυναίκα επικοινώνησε με ημεδαπό άνδρα και προσποιούμενη την λογίστρια, με το πρόσχημα ότι δικαιούται επίδομα, της έδωσε τον αριθμό της τραπεζικής του κάρτας, με αποτέλεσμα να του αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 6.500 ευρώ.

Ενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη της δράστιδας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Πάτρα: Επανάληψη δίκης με απόφαση Αρείου Πάγου, με αθώους διακινητές ναρκωτικών ΦΩΤΟ

Γερμανία: Η επόμενη ημέρα των εκλογών με νικητή τον Μερτς, δεν μπαίνει στη βουλή η Συμμαχία Ζάρα Βάγκενκνεχτ

Καιρός: Επιστρέφουν οι βροχές, η πρόγνωση για τα επόμενα 24ωρα

Τέμπη: «Έχουν καεί όλα…», νέα συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα μετά το δυστύχημα ΒΙΝΤΕΟ

Ουκρανία: Έτοιμος να παραιτηθεί ο Ζελένσκι, με ποια «ανταλλάγματα»

Πάτρα: Υπόμνημα κατέθεσε ο πυροσβέστης – προπονητής για την υπόθεση ασέλγειας σε ανήλικες – Σε εξέλιξη η ΕΔΕ

Πατρινό Καρναβάλι: Δείτε πολλές φωτογραφίες από την παρέλαση των Μικρών 2025