Πιάστηκε στο «Βενιζέλος» με 8 κιλά ηρωίνη σε 35 αυτοσχέδιες συσκευασίες

Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή

Πιάστηκε στο «Βενιζέλος» με 8 κιλά ηρωίνη σε 35 αυτοσχέδιες συσκευασίες

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος προχώρησαν σήμερα (16/9/2025) στη σύλληψη ενός 30χρονου αλλοδαπού, μέλους διεθνικής εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή ποσοτήτων ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια, μέσω της αεροπορικής οδού.

86χρονος έκανε γυαλιά-καρφιά το κτήμα της ανιψιάς του με βαριοπούλα!

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αερολιμένα για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελλάδα μέσω αεροπορικών οδών, κατόπιν στοχευμένων αστυνομικών ενεργειών και δημιουργία «προφίλ» (profiling), ταυτοποιήθηκε ο 30χρονος και διακριβώθηκε η εγκληματική του δράση.

Πιο αναλυτικά, ο 30χρονος, προερχόμενος από χώρα του εξωτερικού, εντοπίστηκε στο χώρο αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου κατελήφθη να κατέχει, με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση, 35 αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους οκτώ κιλών και 93 γραμμαρίων, τις οποίες είχε αποκρύψει εντός της αποσκευής του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Πιάστηκε στο «Βενιζέλος» με 8 κιλά ηρωίνη σε 35 αυτοσχέδιες συσκευασίες Πιάστηκε στο «Βενιζέλος» με 8 κιλά ηρωίνη σε 35 αυτοσχέδιες συσκευασίες Πιάστηκε στο «Βενιζέλος» με 8 κιλά ηρωίνη σε 35 αυτοσχέδιες συσκευασίες