Πτώση από σκάλα 5 μέτρων για 65χρονο εργάτη στα Χανιά, στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό

Ένα νέο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στην Κρήτη, με έναν 65χρονο εργάτη να τραυματίζεται σοβαρά κατά τη διάρκεια εργασιών σε ξενοδοχείο στα Χανιά. Στη σύλληψη του υπευθύνου του εργοταξίου προχώρησαν οι Αρχές.

Ασθενοφόρο

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στα Χανιά, όταν ένας 65χρονος εργάτης, κατά τη διάρκεια εργασιών εσωτερικής τοιχοποιίας σε ξενοδοχείο, έπεσε από σκάλα ύψους πέντε μέτρων. Ο άτυχος άνδρας φέρεται να έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος και να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι, παρά τη σοβαρότητα του τραυματισμού, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο. Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον 65χρονο στο νοσοκομείο Χανίων για τις απαραίτητες εξετάσεις και την παροχή ιατρικής φροντίδας.

Οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 35χρονου υπευθύνου του εργοταξίου, ενώ διενεργείται προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος και την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων ασφαλείας στον χώρο εργασίας.