Σε σοκ το Πατραϊκό μπάσκετ από τον χαμό του Δημήτρη Κάντα, ενός «χρυσού» παιδιού…

Κανείς δεν μπορεί και δεν θέλει να πιστέψει πώς συνέβη το μεγάλο κακό

Σε σοκ το Πατραϊκό μπάσκετ από τον χαμό του Δημήτρη Κάντα, ενός «χρυσού» παιδιού...

Στην Πάτρα κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και τόσο άδικα ο 33χρονος Δημήτρης Κάντας, που είχε διαγράψει τη δική του σημαντική διαδρομή στον χώρο του μπάσκετ.

Τραγικός επίλογος στις Άλπεις για τον Πατρινό Δημήτρη Κάντα: Θανάσιμη πτώση στο «διάδρομο του θανάτου» του Mont Blanc ΦΩΤΟ

Συμπαίκτες, φίλοι, αντίπαλοι, γνωστοί, όλοι όταν έμαθαν για το μεγάλο κακό σοκαρίστηκαν!

«Ο Δημήτρης ήταν ένα χρυσό παιδί» τόνισε ο προπονητής Σπύρος Δεράος, που τον είχε παίκτη στο ξεκίνημα της καριέρας του στην Παναχαϊκή και πρόσθεσε: «Είμαι συγκλονισμένος, θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

«Κρίμα, κρίμα, ήταν ένας πολύ καλός και ευγενής άνθρωπος» είπε συγκινημένος ο προπονητής της Παναχαϊκής, Θανάσης Λιόνας και πρόσθεσε: «Είχαμε συνεργαστεί στον Κεραυνό και την Παναχαϊκή. Αγαπούσε πολύ τον αθλητισμό, ζούσε για τον αθλητισμό. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους δικούς του. Δεν υπάρχουν λόγια».

Μάλιστα πρόσφατα ο Θανάσης Λιόνας του είχε προτείνει να ενταχθεί στο τιμ της Παναχαϊκής, αλλά ο εκλιπών είχε αρνηθεί ευγενικά επισημαίνοντας ότι λόγω αυξημένων υποχρεώσεων δεν είχε χρόνο.

«Από μικρά παιδιά ήμασταν μαζί. Χάθηκε το καλύτερο παιδί» ήταν οι φράσεις που μπόρεσε να αρθρώσει σοκαρισμένος από την πολύ άσχημη είδηση του χαμού του παλικαριού ο αρχηγός της Παναχαϊκής, Παναγιώτης Νικολάου εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Δημήτρη Κάντα.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ.Δεν θέλω και δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν ένα φανταστικό παιδί. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του» είπε ο προπονητής του Κεραυνού, Νίκος Καραγιάννης, ο οποίος είχε παίκτη στην ομάδα του Αιγίου τον Δημήτρη Κάντα.

Ο Δημήτρης Κάντας είχε ξεκινήσει το μπάσκετ στην Παναχαϊκή και αγωνίστηκε ακόμη σε Εθνικές κατηγορίες σε Έσπερο ΑΟΠΑ, ΕΑΠ και σε τρεις διαφορετικές περιόδους στον Κεραυνό Αιγίου. Αναγκάστηκε λόγω σοβαρών τραυματισμών (ρήξη χιαστών) να σταματήσει νωρίς το μπάσκετ και ασχολήθηκε με την ορειβασία.