Β΄ Κατηγορία: Σπουδαία “τρίποντα” για Αστέρα και Φαραϊκό, γκέλα για Ζαβλάνι
![Β΄ Κατηγορία: Σπουδαία "τρίποντα" για Αστέρα και Φαραϊκό, γκέλα για Ζαβλάνι Αστέρα](https://pelop.gr/wp-content/uploads/2024/09/1726933761899-873x432.avif)
Σπουδαία νίκες σημείωσαν σήμερα οι ομάδες του Αστέρα Μιντιλογλίου και του Φαραϊκού για την 18η αγωνιστική του Α΄ όμιλο της Β΄ Κατηγορίας καθώς συνέχισαν με νίκες χωρίς να αλλάξει κάτι στην κορυφή της βαθμολογίας.
Παράλληλα Φαραϊκός και Λιμνοχώρι κέρδισαν Αναγέννηση και Άρη αντίστοιχα παραμένοντας στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί στα Play Off.
Στον Β΄ Ομιλο είχαμε την γκέλα από το Ζαβλάνι το οποίο εντός έδρας ήρθε ισόπαλο με την Πάτρα 2005, αλλά παραμένει σταθερά στην κορυφή και στο +6 από τον Πανιώνιο, που κέρδισε εύκολα τον Αετό Ρίου με 4-2.
Α’ Όμιλος
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
18η αγωνιστική
Αστέρας Μιντ.-Ατλας 2-0
Ίκαρος Πετ. – Ίκαρος Λακ. 2-1
ΑΟ Τριταίας – Πείρος Ισώματος 2-1
Λιμνοχώρι – ΑΕ Αρόης 2-1
Aστέρας Τσουκ.- Δίας Σαραβαλίου 2-0
Φαραϊκός – Αναγέννηση Π. 4-0
Δόξα Παρ. – Σταροχώρι 2-0
B΄ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
18η αγωνιστική
Φοίνικας Ζ.-Αστέρας Τέμ. 4-3
ΑΕ Αιγίου – Αχιλλέας Καμ. 1-1
Πάτρα 2005 – Ζαβλάνι 1-1
Αργυρά Π. – Δαβουρλής K. 92 0-2
Απόλλων Εγλυκ. – Φλόγα Ρ. 7-1
Πανιώνιος/Αχιλλέας -Αετός Ρίου 4-2
Καλάβρυτα – Θύελλα Αιγίου 1-1
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News