2 μυστικά για να αντέξουν τα αυγά στο βάψιμο
Υπάρχουν δύο βασικά μυστικά επιτυχίας!
Πώς θα αντέξουν τα αυγά στο βάψιμο για το Πάσχα; Υπάρχουν μικρά μυστικά επιτυχίας!
Αρχικά, αφήστε τα αυγά να έρθουν πρώτα σε θερμοκρασία δωματίου και μετά προχωρήστε στο βράσιμο. Κι αυτό το λέμε επειδή μπορεί να σπάσουν λόγω της απότομης διαφοράς της θερμοκρασίας.
Το δεύτερο μυστικό αφορά το νερό. Δεν θα πρέπει να είναι σκετό. Μέσα στην κατσαρόλα που θα στρώσετε, πάντα σε μία στρώση, τα αυγά θα πρέπει να συμπληρώσετε λίγο αλάτι και μερικές σταγόνες ξύδι.
Σύμφωνα με το baby.gr, με αυτά τα δύο tips θα γλιτώσετε πολλά σπασμένα αυγά!
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News