Αυτά είναι τα μυστικά για το σωστό ψήσιμο του οβελία ΒΙΝΤΕΟ

Η γεύση είναι θέμα γούστου αλλά και…δεξιοτεχνίας του ψήστη.

kontosoubli

Το ψήσιμο του αρνιού αποτελεί πασχαλινή παράδοση για την Ελλάδα και φυσικά, έχει και αυτό τα δικά του μυστικά.

Αρνί ή κατσίκι, κοκορέτσι ή γαρδούμπα; Η γεύση είναι θέμα γούστου αλλά και…δεξιοτεχνίας του ψήστη.

Και ποιος καταλληλότερος από έναν έμπειρο ψήστη να μυήσει στα μυστικά του τέλειου οβελία;

Ο Γιώργος Ευαγγελογιώργος από τα Γιάννενα μίλησε στην εκπομπή “ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ” προδίδοντάς τα όλα τα κόλπα για σωστό ψήσιμο.



Πηγή: ertnews.gr