Αυτά είναι τα μυστικά για το σωστό ψήσιμο του οβελία ΒΙΝΤΕΟ
Η γεύση είναι θέμα γούστου αλλά και…δεξιοτεχνίας του ψήστη.
Το ψήσιμο του αρνιού αποτελεί πασχαλινή παράδοση για την Ελλάδα και φυσικά, έχει και αυτό τα δικά του μυστικά.
Αρνί ή κατσίκι, κοκορέτσι ή γαρδούμπα; Η γεύση είναι θέμα γούστου αλλά και…δεξιοτεχνίας του ψήστη.
Και ποιος καταλληλότερος από έναν έμπειρο ψήστη να μυήσει στα μυστικά του τέλειου οβελία;
Ο Γιώργος Ευαγγελογιώργος από τα Γιάννενα μίλησε στην εκπομπή “ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ” προδίδοντάς τα όλα τα κόλπα για σωστό ψήσιμο.
Πηγή: ertnews.gr
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News