Έχει πάρει τον «αέρα» των Ελλήνων ο Βασίλης Σπανούλης – Μόνο νίκες στην Ελλάδα με τη Μονακό
Ο Έλληνας τεχνικός ανακοινώθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2024 και έχει ήδη μια παρουσία σε τελικό Euroleague αφού απέκλεισε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final-4 του Άμπου Ντάμπι.
Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έχει συμπληρώσει ακόμα χρόνο στον πάγκο της Μονακό αλλά έχει κάνει αισθητή και με το παραπάνω την παρουσία του.
Ο Έλληνας τεχνικός ανακοινώθηκε στις 26 Νοεμβρίου 2024 και έχει ήδη μια παρουσία σε τελικό Euroleague αφού απέκλεισε τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final-4 του Άμπου Ντάμπι.
Ο Βασίλης Σπανούλης σε αυτό το διάστημα έχει αγωνιστεί τρεις φορές στην Ελλάδα ως προπονητής της Μονακό κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό και μετράει τρεις νίκες!
Η τελευταία ήταν το βράδυ της Τετάρτης 29/11 στο ΣΕΦ εκεί όπου η Μονακό επικράτησε 92-87 του Ολυμπιακού. Στην περασμένη σεζόν η Μονακό είχε νικήσει 80-77 του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ ενώ ο Βασίλης Σπανούλης έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Στις 29 Νοεμβρίου 2024 η Μονακό κέρδιζε 91-88 τον Παναθηναϊκό στην έδρα του και ο Βασίλης Σπανούλης έγραφε ιστορία.
Η επόμενη επίσκεψή του στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για τις 27 Μαρτίου 2026 για το ματς με τον Παναθηναϊκό.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
