Κ. Μητσοτάκης: Ένα ακόμα έργο που ολοκληρώθηκε, συνδέοντας τη Λευκάδα με το Άκτιο
Ο πρωθυπουργός ανέβασε την Κυριακή το μεσημέρι φωτογραφίες από τη λειτουργία του νέου κομματιού του οδικού άξονα

Με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρεται στην ολοκλήρωση του έργου της παράκαμψης στον οδικό άξονα Βόνιτσα – Λευκάδα.
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Κι όμως, τον Αύγουστο υπάρχουν ειδήσεις και μάλιστα καλές. Έτσι, σήμερα το μεσημέρι τα πρώτα αυτοκίνητα ταξίδεψαν στη νέα παράκαμψη του Αγίου Νικολάου στον οδικό άξονα Βόνιτσα – Λευκάδα.
Ένα ακόμα έργο που ολοκληρώθηκε, συνδέοντας τη Λευκάδα με το Άκτιο. Και ειδικά αυτήν την περίοδο εξυπηρετώντας και τους επισκέπτες του Δεκαπενταύγουστου. Γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Η Ελλάδα βαδίζει μπροστά. Συνεχίζουμε».
Το νέο τμήμα, μήκους περίπου 3,5 χιλιομέτρων, παρακάμπτει τον οικισμό και αποτελεί μέρος του συνολικού έργου μήκους 16 χιλιομέτρων.
Ο κύριο δρόμος Βόνιτσα – Λευκάδα έχει ασφαλτοστρωμένο πλάτος 5,5 μέτρων ανά κατεύθυνση, με μία λωρίδα κυκλοφορίας πλάτους 3,75 μ. και ΛΕΑ 1,75 μ.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News