Καραγκούνης και Σαλμάς πλάι-πλάι στην παρέλαση
Ο νυν υφυπουργός και ο διαγραφείς βουλευτής της ΝΔ στο Αγρίνιο

Eνας υφυπουργός της Κυβέρνησης (Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης) κι ένας ανεξάρτητος βουλευτής, αλλά πάντα Νεοδημοκράτης, είδαν μαζί την παρέλαση στο Αγρίνιο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Κώστας Καραγκούνης και Μάριος Σαλμάς είχαν μάλιστα και ολιγόλεπτη συζήτηση, το περιεχόμενο της οποίας, όμως, δεν έγινε γνωστό γιατί μιλούσαν χαμηλόφωνα.
Η διαγραφή του Μάριου Σαλμά από την Κ.Ο. του κόμματος έγινε τον Σεπτέμβριο του 2024 από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας για αντικοινοβουλευτική, αντικομματική και αντισυναδελφική συμπεριφορά.
Ο κ. Σαλμάς είχε πει τότε: «Αν διαγράφομαι γιατί μίλησα για τις περιουσίες, τα κόκκινα δάνεια, αν διαγράφομαι γιατί αντιτάχθηκα στη woke ατζέντα, αν με διαγράφει γιατί του ζήτησα να ελέγξει τα καρτέλ στην ακρίβεια, αν με διαγράφει γιατί του είπα ότι πρέπει να στηρίξουμε τους πολλούς, είναι τιμή μου. Αν με διαγράφει για να στείλει μήνυμα σε άλλους, τότε είναι απαράδεκτο.
Αν με διαγράφει γιατί ανέδειξα φωτογραφικό διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού, με σκανδαλώδη ανάθεση, τότε να θυμίσω ότι ο έλεγχος των υπουργών είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του βουλευτή».
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News