Μεσολόγγι: Ισχυρή χαλαζόπτωση στην Αγία Ελεούσα – Στα «λευκά» δρόμοι και χωράφια ΒΙΝΤΕΟ
Το φαινόμενο ξεκίνησε λίγο πριν τις 18:00 κοντά στα Φραγκουλαίικα, στην εθνική οδό Αγρινίου-Μεσολογγίου, και επεκτάθηκε μέχρι την Αγία Ελεούσα.

Ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε το απόγευμα της Δευτέρας την Αγία Ελεούσα Μεσολογγίου, μετατρέποντας το ανοιξιάτικο τοπίο σε… χειμωνιάτικο σκηνικό.
Το φαινόμενο ξεκίνησε λίγο πριν τις 18:00 κοντά στα Φραγκουλαίικα, στην εθνική οδό Αγρινίου-Μεσολογγίου, και επεκτάθηκε μέχρι την Αγία Ελεούσα. Η χαλαζόπτωση ήταν έντονη και διήρκεσε αρκετά λεπτά, καλύπτοντας δρόμους και χωράφια με ένα λευκό στρώμα.
Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Αγία Ελεούσα Μεσολογγίου
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, βρίσκεται σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες στη Δυτική Ελλάδα έως το βράδυ, με πιθανότητα πρόσθετων έντονων φαινομένων.
Οι οδηγοί και οι κάτοικοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οι καιρικές συνθήκες ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα στην κυκλοφορία.
Πηγή: sinidisi.gr
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News