Πάτρα: Εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας παρουσία Μαρινάκη-Κονταδάκη
Με μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού η εκδήλωση
Εβδομάδα πολλαπλών δράσεων, η τρέχουσα, για τη Νέα Δημοκρατία στην Αχαΐα, αφού σήμερα θα βρεθούν στην περιοχή, ο Πατρινός γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από τον γραμματέα Οργανωτικού – αν. γραμματέα ΠΕ – διευθυντή του γραφείου του προέδρου της ΝΔ Στέλιο Κονταδάκη.
Οι κ.κ. Μαρινάκης και Κονταδάκης ξεκίνησαν τη μέρα με οδοιπορικό στο νομό, με επίσκεψη στο Αίγιο και κατέληξαν στις 5 το απόγευμα στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Διοικούσας Επιτροπής Αχαΐας, στην Πάτρα, επί της οδού Κορίνθου 273Γ και Ερμού.
Νωρίτερα, ο Π. Μαρινάκης επισκέφθηκε τον περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη, τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Χ. Μπούρα, τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γ. Καρβέλη και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Πατρών Π. Τσώνη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News



