Πειραιάς: Οδηγός ταξί επιτέθηκε και λήστεψε τουρίστες

Σύμφωνα με την καταγγελία των δυο τουριστών ο οδηγός ταξί τους επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο και τους άρπαξε 800 ευρώ.

Πειραιάς: Οδηγός ταξί επιτέθηκε και λήστεψε τουρίστες

Θύματα ληστείας από οδηγό ταξί κατήγγειλαν πως έπεσαν  δύο Γάλλοι τουρίστες ηλικίας 26 και 30 ετών, το βράδυ της Πέμπτης 7/8/2025, στην περιοχή του Πειραιά.

Σύμφωνα με την καταγγελία τους, οι δύο άνδρες είχαν επιβιβαστεί σε ταξί στον Πειραιά με προορισμό το σπίτι τους.

Κατά την άφιξή τους στον προορισμό, ο οδηγός φέρεται να τους απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο, τραυματίζοντας τον 30χρονο στο πρόσωπο, και να τους αφαίρεσε το ποσό των 800 ευρώ. Μετά το περιστατικό, ο δράστης τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το συμβάν σημειώθηκε κοντά στη συμβολή των οδών Μιαούλη και Παπανικολή και την προανάκριση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.