Πόσο βρώμικες είναι οι ξύλινες κουτάλες; Ποιος είναι ο τρόπος για να καθαρίσουν
Οι ξύλινες κουτάλες αποτελούν βασικό εργαλεία της κουζίνας μας για όλους τους καλούς λόγους: αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες, είναι κατασκευασμένες από φυσικό υλικό και δεν αντιδρούν με όξινα τρόφιμα, σε αντίθεση με υλικά όπως ο χαλκός και το αλουμίνιο. Επιπλέον, δεν θα γρατζουνίσουν τα τηγάνια και τις κατσαρόλες μας.
Επειδή, όμως, απορροφούν όλα τα είδη λίπους και οσμών είναι σημαντικό να παραμένουμε συνεπείς στη ρουτίνα καθαρισμού μας, αν θέλουμε αυτά τα σκεύη να έχουν διάρκεια. Οπότε έπειτα από κάθε χρήση ξεπλύνετε με σαπούνι και νερό για να βεβαιωθείτε πως δεν θα μείνουν πάνω υπολείμματα από φαγητά ή εμφανείς λεκέδες.
Ωστόσο, λάδια και μυρωδιές μπορεί να παραμείνουν στην κουτάλα, παρά το πλύσιμο με ήπιο σαπούνι και νερό.
Πώς μπορείτε να τις καθαρίσετε σε βάθος χωρίς να χρησιμοποιήσετε δυνατά απορρυπαντικά;
Δείτε εδώ Πώς πλένουμε τις ξύλινες κουτάλες
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News