Τζο Μπάιντεν: «Χάθηκε» στον κήπο του Λευκού Οίκου – ΒΙΝΤΕΟ
Σε πλήρη σύγχυση φαίνεται πως είναι ο Τζο Μπάιντεν, καθώς για άλλη μία φορά δείχνει να χάνει τον προσανατολισμό του και να μην ξέρει πού πηγαίνει.
![Τζο Μπάιντεν: «Χάθηκε» στον κήπο του Λευκού Οίκου - ΒΙΝΤΕΟ Μπάιντεν](https://pelop.gr/wp-content/uploads/2022/08/mpainten2-750x432.jpg)
Μετά το πρόσφατο περιστατικό που ξεναέχασε το δρόμο του μετά από ομιλία του στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, ο Αμερικανός πρόεδρος δείχνει να μην ξέρει που να πάει ενώ βρίσκεται μέσα στον κήπο του Λευκού Οίκου.
Ο Μπάιντεν φαίνεται ότι έχασε τον προσανατολισμό του, κατά τη διάρκεια τελετής δενδροφύτευσης στη νότια πλευρά του κήπου του Λευκού Οίκου τη Δευτέρα.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 79χρονος πρόεδρος και η πρώτη κυρία Τζιλ Μπάιντεν μόλις είχαν φυτέψει ένα δέντρο προς τιμήν των 50 χρόνων εργασίας του φύλακα Ντέιλ Χάνεϊ στον Λευκό Οίκο.
Όταν όμως ο Τζο Μπάιντεν επιχείρησε να επιστρέψει, ακολούθησε τη λάθος κατεύθυνση.
«Πού πάμε;» ρώτησε, με τους υπαλλήλους του να του δείχνουν τον σωστό δρόμο. Έπειτα αστειεύτηκε ρωτώντας: «Κι αν θέλω να πάω έτσι;», με τους υπαλλήλου του να εξηγούν πως: «Μπορείτε να πάτε από αυτόν τον δρόμο αν θέλετε. Μπορείτε να κάνετε ο,τι θέλετε».
«Ναι, παρατηρώ πόση ελευθερία έχω», είπε ειρωνικά ο Τζο Μπάιντεν, και ξεκίνησε να περπατά προς την σωστή κατεύθυνση.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News