ΒΙΝΤΕΟ η απάντηση Μαρινάκη για τη συσχέτιση της υπόθεσης Μουρτζούκου με τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Η αναφορά του Αχαίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, που πυροδότησε την αντίδραση του αχαιού Κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη.

H συσχέτιση της υπόθεσης της Ειρήνης Μουρτζούκου με τον ΟΠΕΚΕΠΕ για να αλλάξει η ατζέντα, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη.
«Μπορεί να ανακαλέσει την ομολογία της» – Ο δικηγόρος της Μουρτζούκου αλλάζει το αφήγημα
«Πρέπει να είναι άρρωστο το μυαλό κάποιου για να χρησιμοποιήσει μια δολοφονία μικρών παιδιών για να χτίσει ένα δήθεν αφήγημα αλλαγής ατζέντας. Αυτό το οποίο σκέφτηκε ο άνθρωπος αυτός όταν άκουσε και είδε τι συνέβη είπε θα πάω στην τηλεόραση και θα το συσχετίσω με τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Είναι ο βόθρος του διαδικτύου που βρωμίζει τη χώρα μας και σιγά σιγά από κάποια κόμματα μεταφέρεται στην πολιτική ζωή του τόπου. Να μην συνηθίσουμε το τέρας», τόνισε ο κ. Μαρινάκης στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών.
Σημειώνεται πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, είπε σε τηλεοπτική εκπομπή: «Όταν η χώρα σπαράσσεται, εμείς ανακαλύψαμε την Μουρτζούκου».
Για το κλείσιμο της ιατροδικαστικής Πάτρας
«Εκρίθη αναγκαία η απόφαση από τον υπουργό Δικαιοσύνης και αναφερόμαστε σε μια υπόθεση που απασχολεί όλη τη χώρα με τη δολοφονία 4 παιδιών. Είχε ήδη εξηγήσει παλαιότερα ότι η ιστορία των ιατροδικαστικών γνωματεύσεων ήταν μια αχαρτογράφητη περιοχή και γι’ αυτό ψηφίστηκε νόμος τον Ιανουάριο», είπε ακόμη για το κλείσιμο της ιατροδικαστικής Πάτρας μετά την ομολογία Μουρτζούκου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News