Βορίδης από Πάτρα: «Θα διατηρήσουμε γαλάζια όλη την Ελλάδα», μήνυμα νίκης της ΝΔ στις ευρωεκλογές της Κυριακής ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Η επίσκεψη του υπουργού Επικρατείας στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα «μια ανάσα» πριν από τις ευρωεκλογές.

Πάτρα

“Η αριστερά θέλει να πάμε βίαια στη μετάβαση.
Τρίτο ζήτημα που έθεσε ο υπουργός είναι “η μετανάστευση. Οι ροές πρέπει να καθορίζονται από τα κράτη και τους λαούς και όχι από τους διακινητές. Η Αριστερά μιλάει για ανοικτά σύνορα και όχι για αποτελεσματική φύλαξη συνόρων. Τέταρτο και τελευταίο θέμα όπου επεσήμανε ο κ. Βορίδης, είναι η ” διαφορετική τιμολόγηση των προϊόντων. Ο Κ. Μητσοτάκης έθιξε το θέμα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι Έλληνες Ευρωβουλευτές είναι στην ουσία Έλληνες βουλευτές στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Πάνε για να υπερασπιστούν  τα συμφέροντα της Ελλάδας. Είναι απαράδεκτο να υπάρχουν Έλληνες να ψηφίζουν να διακοπεί η χρηματοδότηση της χώρας!”.

Ο υπουργός παρευρέθηκε σήμερα στην εκδήλωση του κόμματος έξω από το εκλογικό κέντρο, όπου είχαν κλείσει κυριολεκτικά την συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Ανδρέου δεκάδες Πατρινοί και όχι μόνο, σε ένα κλίμα αγωνιστικό και με “αέρα” νίκης στις επικείμενες ευρωεκλογές.
Η υποδοχή του υπουργού ήταν άκρως θερμή τόσο από τους απλούς πολίτες που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν όσο και από τοπικά στελέχη του κόμματος που έδωσαν το παρών στην σημερινή εκδήλωση της ΝΔ.
Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης, ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Πάτρα Ενωμένη” Κώστας Σβόλης, ο Νίκος Παπαδημάτος, η υποψήφια ευρωβουλευτής Άννα – Μαρία Ρογδάκη, ο Ιάσων Φωτήλας, o Ανδρέας Κατσανιώτης, η Άννα Μαστοράκου, η Γεωργία Ντάτσικα, ο Λεονάρδο Μπελέρης αδερφός του κρατουμένου από τις Αλβανικές αρχές Φρέντυ Μπελέρη, κ.α,  ήταν παρόντες στην σημερινή προεκλογική εκδήλωση της ΝΔ Αχαΐας ,περνώντας το μήνυμα πως η Νέα Δημοκρατία είναι και παραμένει ισχυρή, μήνυμα που έστειλε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης,  μόλις προσφάτως, την Δευτέρα 3 του Ιούνη, με την επίσκεψη του στην πόλη μας.

Αξίζει να αναφερθεί πως πριν να ξεκινήσει η εκδήλωση, επικράτησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ανδρέα Πανταζάτου,  μιας εμβληματικής φιγούρας της Πάτρας. Ο γνωστός κατασκευαστής, πρώην αντιδήμαρχος Πατρέων και επί σειρά ετών πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Πανταζάτος “έφυγε” από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες…

Πάτρα

Πάτρα
Πάτρα
Πάτρα