Χάρης Δούκας: Στο στόχαστρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τα sms που εστάλησαν σε πολίτες
Η συνταγματικότητα και νομιμότητα των sms που στέλνονται σε πολίτες ενόψει των εσωκομματικών εκλογών από τον υποψήφιο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα.
Η συνταγματικότητα και νομιμότητα των sms που στέλνονται σε πολίτες ενόψει των εσωκομματικών εκλογών από τον υποψήφιο αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Χάρη Δούκα είναι στο μικροσκόπιο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
[contaisu_summary]Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχής «προς απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη φερόμενη αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής επικοινωνίας από υποψήφιο αρχηγό πολιτικού κόμματος ενόψει εκλογών, η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος».
Σύμφωνα με πληροφορίες στην Αρχή έχουν αποσταλεί 4 καταγγελίες πολιτών (δηλαδή φυσικών προσώπων και όχι πολιτικών προσώπων) οι οποίοι έλαβαν sms από τον κ. Δούκα και ζητούν να ερευνηθεί ο τρόπος και η νομιμότητα απόκτησης των προσωπικών τους στοιχείων από τον εν λόγω υποψήφιο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε επίσης:
Πάτρα: Εναλλακτικό σχέδιο για το τρένο, εξασφαλισμένη μόνο μέχρι το Ρίο η νέα σιδηροδρομική γραμμή
Σοκ με Έλληνα στη Γερμανία: Σκότωσε την 50χρονη σύζυγό του και μετά προσπάθησε να αυτοκτονήσει
Φωτιά τώρα στη Ρόδο, στάλθηκε μήνυμα από το 112
Δικαστικά θα κινηθεί ο ΕΟΠΥΥ για την απάτη με ζημιά εκατομμυρίων σε βάρος του
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
