Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Κωνσταντάρας σε ηλικία 79 ετών
Ο εκλιπών υπήρξε δημοσιογράφος, συγγραφέας, πολιτικός, αλλά και παραγωγός τηλεόρασης και ραδιοφώνου, με πολυετή παρουσία στον χώρο της ενημέρωσης και της δημόσιας ζωής.

Πέθανε σε ηλικία 79 ετών ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, γιος του μεγάλου ηθοποιού Λάμπρου Κωνσταντάρα και πατέρας του δημοσιογράφου Λάμπρου Κωνσταντάρα.
Ο εκλιπών υπήρξε δημοσιογράφος, συγγραφέας, πολιτικός, αλλά και παραγωγός τηλεόρασης και ραδιοφώνου, με πολυετή παρουσία στον χώρο της ενημέρωσης και της δημόσιας ζωής.
Το συγκινητικό «αντίο» του γιου του
Την απώλεια έκανε γνωστή το μεσημέρι της Κυριακής (24/8) ο γιος του, Λάμπρος Κωνσταντάρας, με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.
Μεταξύ άλλων έγραψε:
«Δεν το πιστεύω μπαμπά μου ότι χθες μιλήσαμε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο… Χαμογελαστό και δυνατό θα σε έχω στο μυαλό μου πάντα και ξέρω ότι ταλαιπωρήθηκες αφάνταστα αυτά τα δυο χρόνια… Σε λίγους μήνες θα κλείνατε 60 χρόνια με τη μαμά. Τώρα μείναμε οι 3 μας και ο Στέφανος, αλλά χαμογελάμε γιατί ζήσαμε όλοι μαζί πολύ καλά, πολλά χρόνια. Κάτι ξεριζώθηκε… Σε ευχαριστούμε για όλα. Αγαπάμε. Παυλίνα, Λάμπρος και μαμά».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News