Η «ακτινογραφία» του Χρήστου Ντεντόπουλου που νίκησε στο «Big Brother»-Συγκινημένη η μητέρα του

Μετά από 80 ημέρες «εγκλεισμού» στο σπίτι του Big Brother, το κοινό αποφάσισε ότι ο αγρότης από τη Δυτική Αχαΐα πρέπει να είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι και κάτοχος του επάθλου των 100.000 ευρώ.

Η «ακτινογραφία» του Χρήστου Ντεντόπουλου που νίκησε στο «Big Brother»-Συγκινημένη η μητέρα του

Μια μεγάλη νίκη της αυθεντικότητας κόντρα στο δήθεν και στην υποκρισία ήταν η προχθεσινή του Αχαιού Χρήστου Ντεντοπουλου, ο οποίος αναδείχτηκε μεγάλος νικητής του reality show «Big Brother».

Μετά από 80 ημέρες «εγκλεισμού» στο σπίτι του Big Brother, το κοινό αποφάσισε ότι ο αγρότης από τη Δυτική Αχαΐα πρέπει να είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι και κάτοχος του επάθλου των 100.000 ευρώ.

Οπως είναι φυσικό, πολλοί φίλοι του Χρήστου ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς και εξέφρασαν τη χαρά τους για τη νίκη του δικού του ανθρώπου σε ένα παιχνίδι που τον τελικό λόγο έχει το κοινό.

Ο Χρήστος Ντεντόπουλος, μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα και τη Λακκόπετρα. Μεγάλωσε σε αγροτική οικογένεια του χωριού της Δυτικής Αχαΐας και, όπως και τα δύο αδέρφια του, ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε παίζοντας στην ομάδα του χωριού του, στον Ικαρο Λακκόπετρας, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αχαϊκή, Λεωνίδιο, Ζάκυνθο και Θύελλα Πατρών.

Μέχρι τα 24 του χρόνια ζούσε αποκλειστικά στη Λακκόπετρα, καλλιεργώντας πατάτες και καρπούζια μαζί με τους γονείς και τα αδέλφια του, μέχρι που αναγκάστηκε να μετακομίσει στην Αθήνα για να βρει σταθερό εισόδημα.

Παρά τη μόνιμη διαμονή του στην πόλη με τη γυναίκα του και τα δυο του παιδιά, επιστρέφει τακτικά στο χωριό για να βοηθάει τους γονείς του στα χωράφια σε αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες της οικογένειας.

Εγινε γνωστός στα social media τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με τη χαρακτηριστική φράση «Ακουσέ με» και μέσα από βίντεο που ανεβάζει στο προφίλ του, στο TikTok-έχει χιλιάδες followers- όπου μοιράζεται συμβουλές για καλλιέργειες και διατροφή.

Η πορεία του Χρήστου στο «Big Brother» μοιάζει με απάντηση στην εποχή του ψηφιακού ναρκισσισμού. Οπου άλλοι «χτίζουν» ζωές για να εντυπωσιάσουν, εκείνος μοιράζεται την πραγματικότητα.

Και αυτή η στάση ζωής φαίνεται πως συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό. Σε μια περίοδο που τα fake news και το «δήθεν» κατακλύζουν τα timelines, η νίκη ενός αυθεντικού ανθρώπου υπενθυμίζει ότι ο κόσμος αναζητά το αληθινό.

Στο πλευρό του ήταν όλη η οικογένεια του, η σύζυγός του, τα παιδιά, αλλά και οι γονείς με τα αδέλφια του, που ταξίδεψαν από τη Λακκόπετρα στην Αθήνα και όλοι μαζί μια αγκαλιά πανηγύρισαν με την ψυχή τους.

«Δεν ήθελα να απογοητεύσω το παιδί μου» ο Χρήστος Ντεντόπουλος για τη νίκη του στο Big Brother

Για τη μεγάλη επιτυχία μίλησε στην «Πελοπόννησο» η μητέρα του Χρυσάφη Ντεντοπούλου, η οποία είπε: «Πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένη, αν και παρακολουθούσα το παιχνίδι και ήξερα ότι ο γιος μου ήταν καλός, εν τούτοις μόλις ανακοινώθηκε ότι κέρδισε, δάκρυσα από τη χαρά μου. Τον αγκάλιασα, όπως και όλοι μας, και είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιτυχία».

Σε ερώτηση για τους λόγους που εκτιμά ότι ο γιος της ήταν ο μεγάλος νικητής, υπογράμμισε: «Πιστεύω ξεκάθαρα ότι έπαιξε ρόλο ότι ήταν ειλικρινής, ό,τι έλεγε ήταν από την ψυχή του και για αυτό τον αγάπησε ο κόσμος και τον ψήφισε».

Ενδεικτικό της απλότητας της οικογένειας Ντεντοπούλου είναι ότι χθες το απόγευμα, ο πατέρας του Γιώργος πήγε στο χωράφι για να βοσκήσει τα πρόβατα για να βγει το μεροκάματο.