Η Παναχαϊκή σε οριακό σημείο, υπάρχει ακόμα ελπίδα!
Η τύχη της Παναχαϊκής θα κριθεί την Παρασκευή (2/5) στο ΔΣ που έχει προγραμματίσει η Super League 2
Αυτά που γίνονται στην Παναχαϊκή ούτε σε ταινίες δεν τα έχουμε δει!
Η προθεσμία για να τακτοποιήσει ή να διακανονίσει την οφειλή με τους πέντε πρώην ποδοσφαιριστές της, εξέπνευσε το βράδυ της Τετάρτης (30/4), όμως η προσπάθεια συνεχίζεται.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, οι «κοκκινόμαυροι» κάνουν τεράστια προσπάθεια με την πλευρά των ποδοσφαιριστών για να βρεθεί λύση και σε οικονομικό επίπεδο, παρότι έχει παρέλθει η προθεσμία.
Η αυριανή ημέρα (1/5) θεωρείται πολύ σημαντική και είναι χαρακτηριστικό ότι οι άνθρωποι της Παναχαϊκής τηρούν σιγή ιχθύος για τις προθέσεις τους μέχρι την Παρασκευή (2/5), που η Super League 2 έχει προγραμματίσει διοικητικό συμβούλιο (14.30) και ένα από τα θέματα είναι η επιβολή κυρώσεων σε εκτέλεση αποφάσεων του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.
Ολα πλέον είναι ανοιχτά και τίποτα δεν έχει τελειώσει.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
