Ο Γιάννης είναι στην Εθνική!
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να μπει σε κανονικό πρόγραμμα με την Εθνική μπάσκετ ενόψει του Ευρωμπάσκετ.

Η Εθνική μας ομάδα μπάσκετ είναι υπεράνω όλων. Της κάθε συμπάθειας ή αντιπάθειας, της κάθε κομματικής, σωματειακής ή προσωπικής προτίμησης. Ξεκινάμε με αυτόν τον τρόπο, διότι μάλλον εδώ είναι όλη η ουσία.
Και για να τελειώνει μια και καλή όλο αυτό το «θέμα» που δημιουργήθηκε, η υπόθεση Αντετοκούνμπο έχει ως εξής:
Πρώτον, η ΕΟΚ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες με βάση τη συμφωνία FIBA-NBA. Δηλαδή έχει καταθέσει όλα τα σχετικά έγγραφα κι, ασφαλώς, έχει καταβάλει τα ασφάλιστρα όπως ορίζει ο κανονισμός για τους ΝΒΑers.
Και δεύτερον, ο Γιάννης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα κι αύριο-μεθαύριο θα είναι κανονικά διαθέσιμος. Οταν δηλαδή θα είναι 100% έτοιμος.
Καλή επιτυχία στην Εθνική μας, η οποία παραμένει η «επίσημη αγαπημένη» όλων μας!
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News