Πάτρα: Συνελήφθησαν δύο διακινητές κοκαΐνης με σχεδόν ένα κιλό – Επιχείρηση σε Βλατερό, Αρόη και Καστελόκαμπο
Κατασχέθηκαν σχεδόν ένα κιλό ναρκωτικών, όπλο, σφαίρες και ζυγαριά ακριβείας – Εμπλέκεται Πατρινός επιχειρηματίας ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας μετά από στοχευμένη επιχείρηση που οδήγησε στη σύλληψη δύο διακινητών κοκαΐνης και ενός χρήστη, αποκαλύπτοντας την ύπαρξη οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν σχεδόν ένα κιλό κοκαΐνης, ένα πιστόλι, 200 φυσίγγια, καθώς και ζυγαριά ακριβείας. Τα ευρήματα βρέθηκαν σε σπίτι που χρησιμοποιούνταν ως καβάτζα από τους δράστες για την απόκρυψη των ναρκωτικών και του οπλισμού. Οι έρευνες έγιναν σε σπίτια στον Βλατερό, την Αρόη και στον Καστελόκαμπο.
Επιχειρηματίας της Πάτρας ο «εγκέφαλος»
Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες διακινητές είναι γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας, ο οποίος φέρεται να έχει τον ρόλο του «αρχηγού» στο κύκλωμα. Η ταυτότητά του δεν έχει ακόμα δοθεί στη δημοσιότητα, ωστόσο, η εμπλοκή του αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία.
Ο δεύτερος συλληφθείς φαίνεται να λειτουργούσε ως συνεργός, ενώ ο τρίτος είναι χρήστης κοκαΐνης, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News