Συλλήψεις σε Πάτρα, Αίγιο και Αιτωλικό για εκκρεμείς καταδίκες

Τρεις άνδρες, δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός, συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Συλλήψεις σε Πάτρα, Αίγιο και Αιτωλικό για εκκρεμείς καταδίκες

Τρεις συλλήψεις πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές σε Πάτρα, Αίγιο και Αιτωλικό, στο πλαίσιο εντοπισμού και σύλληψης καταζητούμενων ατόμων.

Συγκεκριμένα, στην Πάτρα, προχθές το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης συνέλαβαν έναν ημεδαπό άνδρα, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών. Ο κατηγορούμενος είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών και τριών μηνών για παράνομη οπλοφορία και αντίσταση.

Την ίδια ημέρα, το μεσημέρι, στο Αίγιο, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγιαλείας συνέλαβαν ακόμη έναν ημεδαπό, ο οποίος είχε καταδικαστεί με απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου σε ποινή φυλάκισης ενός έτους για κλοπή.

Χθες το μεσημέρι, στο Αιτωλικό, αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος συνέλαβαν έναν αλλοδαπό άνδρα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα.