Σύλληψη 36χρονου στη Ρόδο: Ζητούσε χρήματα από τουρίστες για… δημόσιο πάρκινγκ
Σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Ρόδου, ένας 36χρονος ζητούσε χρήματα από τουρίστες για να σταθμεύσουν σε χώρο που ανήκει στο Δημόσιο. Η αστυνομία επενέβη άμεσα και τον συνέλαβε.

Έναν 36χρονο Ρομά συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου το απόγευμα της Τετάρτης 6 Αυγούστου, καθώς εντοπίστηκε να απαιτεί χρήματα από τουρίστες για τη στάθμευση των οχημάτων τους σε δημόσιο χώρο, χωρίς να διαθέτει καμία σχετική άδεια.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 20:40, έξω από ένα από τα πλέον τουριστικά σημεία της πόλης. Ο 36χρονος απαιτούσε από ανυποψίαστους επισκέπτες να πληρώσουν για να τους επιτρέψει να σταθμεύσουν στο δημόσιο πάρκινγκ μπροστά από το σημείο.
Η παράνομη πρακτική του προκάλεσε την κινητοποίηση των Αρχών. Αστυνομικοί έσπευσαν επί τόπου και τον συνέλαβαν, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν 50 ευρώ, προερχόμενα από τις εισπράξεις.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και παραπέμπεται στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News