Τότε θα γίνει η Γενική Συνέλευση της ΠΓΕ

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε η ημερομηνία που θα γίνει η γενική συνέλευση από την διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και αυτή θα είναι τν Κυριακή 15 Ιουνίου.
Στα θέματα της ημερήσιας διάταξης δεν αναφέρεται κάτι σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα, ωστόσο η λογική λέει ότι θα γίνει συζήτηση.
Η ανακοίνωση: «
Το απερχόμενο Δ.Σ της Παναχαϊκής Γυμναστικής Ένωσης καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση, στα γραφεία του στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ την Κυριακή 15 Ιουνίου 2025 και ώρα 09:00 πρωινή.
Θέματα:
- Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου
- Έγκριση διοικητικού και οικονομικού απολογισμού απερχόμενου ΔΣ και προϋπολογισμού 2025
- Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής .
- Απαλλαγή απερχόμενου ΔΣ
5.Ορισμός ημερομηνίας εκλογών και εκλογή Εφορευτικής επιτροπής προς διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ
- Λοιπά θέματα
Σε περίπτωση μη ύπαρξης απαρτίας θα επαναληφθεί η ΓΣ την Κυριακή 15 Ιουνίου 2025 και ώρα 10:00 πρωινή στον ίδιο χώρο με ίδια θέματα”.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News