Τουρίστρια εντοπίστηκε νεκρή στην Κέρκυρα σφηνωμένη σε βράχια

Το περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία Ρόδα με την 50χρονη τουρίστρια να παρασύρεται από τα κύματα, καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι

Τουρίστρια εντοπίστηκε νεκρή στην Κέρκυρα σφηνωμένη σε βράχια

Δυστυχώς μία τουρίστρια βρήκε τραγικό θάνατο στην Κέρκυρα καθώς ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα.

Μεθυσμένος οδηγός «έφαγε» 12 μήνες δηλώνοντας ότι τράκαρε λόγω παντόφλας!

Το περιστατικό σημειώθηκε στην παραλία Ρόδα στη βόρεια Κέρκυρα με την 50χρονη τουρίστρια να παρασύρεται από τα κύματα, καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τουρίστρια μπήκε στη θάλασσα μαζί με τον σύζυγό της παρά τους ισχυρούς ανέμους και για μιάμιση ώρα πάλευαν με τα κύματα. Η γυναίκα τελικά εντοπίστηκε νεκρή σφηνωμένη σε βράχια από τους διασώστες, ενώ ο σύζυγός της ανασύρθηκε ελαφρά τραυματισμένος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Οι τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν μπροστά στα έντρομα μάτια του 16χρονου γιου του ζευγαριού και όσων ήταν στην παραλία εκείνη την ώρα.