Τραγωδία στη Λαμία: Πέθανε ηλικιωμένος οδηγός – Καθυστέρησε το ασθενοφόρο λόγω κίνησης
Μια συγκλονιστική απώλεια σημειώθηκε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στο κέντρο της Λαμίας, όταν ηλικιωμένος οδηγός υπέστη ανακοπή εν κινήσει και το ασθενοφόρο που κλήθηκε καθυστέρησε λόγω κυκλοφοριακού φόρτου.

Τραγικό τέλος είχε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (15 Απριλίου 2025) ένας ηλικιωμένος άνδρας στη Λαμία, ο οποίος υπέστη ανακοπή την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του στο κέντρο της πόλης. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξε να προσκρούσει με δύναμη σε κολόνα καταστήματος.
Ακολούθως, το αυτοκίνητο άρχισε να κυλά προς τα πίσω ανεξέλεγκτο, μέχρι που σταμάτησε επάνω σε όχημα που ακολουθούσε.
Αν και στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, η αυξημένη κυκλοφορία στην περιοχή καθυστέρησε σημαντικά την προσέγγιση των διασωστών, με αποτέλεσμα να χαθεί πολύτιμος χρόνος. Όταν τελικά το πλήρωμα έφτασε, προσπάθησε να επαναφέρει τον άτυχο άνδρα με ΚΑΡΠΑ και απινιδωτή, ωστόσο η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη.
Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, με την τραγωδία να αναδεικνύει για ακόμη μία φορά τις επιπτώσεις των καθυστερήσεων πρώτων βοηθειών εν μέσω κυκλοφοριακής συμφόρησης.
Διαβάστε επίσης
Καιρός: Μετά τις λασποβροχές, έρχονται 30άρια – Η πρόγνωση έως την Κυριακή του Πάσχα
Πάτρα: ΕΔΕ για τις συνθήκες τραυματισμού του – Εκτός νοσοκομείου ο 13χρονος
Πάτρα: Ξανασκάβεται ο πεζόδρομος της Αγίου Νικολάου
Ο Τραμπ τα έβαλε ξανά με το CNN – «Είστε κανάλι με χαμηλά νούμερα»
Χωρίς ταξί σήμερα η Αθήνα λόγω απεργίας – «Δεν έχουμε άλλη επιλογή»
Εξάρχεια: «Ντου» της ΕΛΑΣ για εκκένωση κτηρίου υπό κατάληψη
Πάτρα: Ο Τερεζάκης αποκαλύπτει στην «Π» το σχέδιο για το τρένο – Προαστιακός αντί υπογειοποίησης
Πάτρα: Καταστηματάρχης «τρέχει» το Δήμο στα δικαστήρια γιατί του έκοψαν το ρεύμα
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News