Βασίλης Αϊβαλής: Κοντά στους αγώνες των εργαζομένων
Τι ανέφερε σε δήλωσή του.
Στην απεργιακή συγκέντρωση και πορεία βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Αϊβαλής, μαζί με στελέχη του συνδυασμού «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι».
Σε δήλωσή του ο Βασίλης Αϊβαλής σημείωσε: «Η παράταξή μας και εγώ βρισκόμαστε σήμερα εδώ, τιμώντας τους αγώνες των εργαζομένων για αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς. Το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση δημιουργεί εργασιακό μεσαίωνα. Μας γυρίζει δεκαετίες πίσω, όταν οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας δούλευαν νυχθημερόν για να φέρουν ένα πενιχρό μεροκάματο στο σπίτι.

Μαζί με τον εργαζόμενο λαό της Πάτρας θα παλέψουμε για να αλλάξουμε και την πόλη μας. Για να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά. Για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Για να μπορεί ο κάθε πατρινός να ζει με αξιοπρέπεια την οικογένειά του».

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
