Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ο νεκρός του τροχαίου στα Φραγκουλαίικα – Άφησε πίσω του τρία παιδιά

Μια οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος και το Πολεμικό Ναυτικό θρηνεί έναν ακόμα άνθρωπο της προσφοράς, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Αιτωλοακαρνανία.

Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού ο νεκρός του τροχαίου στα Φραγκουλαίικα – Άφησε πίσω του τρία παιδιά

Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή ένας αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, πατέρας τριών παιδιών, σε τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, κοντά στην περιοχή των Φραγκουλαίικων.

Το όχημα που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τοίχο ακατοίκητου σπιτιού, κάτω από συνθήκες που μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστες. Ο άνδρας απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τα συντρίμμια από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Θανατηφόρο τροχαίο, ένας νεκρός στα Φραγκουλαίικα

Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού συμμετείχαν 7 πυροσβέστες με 3 οχήματα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Σώματος.

Ο εκλιπών, με καταγωγή από την Παλαιομάνινα, βρισκόταν σε άδεια όταν σημειώθηκε το δυστύχημα. Ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών, ενώ η σύζυγός του εργάζεται στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Μεσολογγίου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή της για το συμβάν αναφέρει: “Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο Μεσολόγγι. Ειδικότερα, ένας ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο οικίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου, διενεργείται έρευνα για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος”.

Πηγή: messolonghinews.gr