Ισραήλ: 86 τραυματίες από την βαλλιστική επίθεση στο Ιράν ΒΙΝΤΕΟ
Τα μέλη της Μαγκέν Νταβίντ Αντόμ «προσέφεραν ιατρική φροντίδα και μετέφεραν στο νοσοκομείο 16 τραυματίες», αναφέρεται στην ανακοίνωση, χωρίς να διευκρινίζεται πού τραυματίσθηκαν οι άνθρωποι αυτοί.

Πολλοί είναι οι τραυματίες που έφεραν τα πλήγματα στο δυτικό Ιράν, λίγο μετά τα πυραυλικά πυρά της Ισλαμικής Δημοκρατίας εναντίον του Ισραήλ έπειτα από τα αμερικανικά νυχτερινά πλήγματα εναντίον τριών ιρανικών πυρηνικών εγκαταστάσεων.
Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία «άρχισε σειρά πληγμάτων εναντίον στρατιωτικών στόχων στο δυτικό Ιράν», αναφέρεται σε στρατιωτική ανακοίνωση. «Σήμερα το πρωί, έπληξε επίσης εκτοξευτήρες πυραύλων έτοιμους να χτυπήσουν το ισραηλινό έδαφος, καθώς και στρατιώτες των ιρανικών ενόπλων δυνάμειων, και εξουδετέρωσε γρήγορα τους εκτοξευτήρες που λίγο νωρίτερα είχαν εκτοξεύσει πυραύλους προς το Ισραήλ», προστίθεται στην ανακοίνωση κατά τη δέκατη ημέρα του πολέμου ανάμεσα στο Ισραήλ και το Ιράν. Είχε προηγηθεί νέα επίθεση του Ιράν με τουλάχιστον 30 βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον του Ισραήλ, λίγες ώρες μετά τους αμερικανικούς βομβαρδισμούς.
Η ισραηλινή οργάνωση άμεσης βοήθειας Μαγκέν Νταβίντ Αντόμ, αντίστοιχη του Ερυθρού Σταυρού, ανακοίνωσε σήμερα ότι περιέλθαλψε 16 τραυματίες μετά τα πυραυλικά πυρά από το Ιράν, ενώ η δημόσια τηλεόραση μετέδωσε εικόνες με σοβαρές ζημιές «στο κέντρο» του Ισραήλ.
Τα μέλη της Μαγκέν Νταβίντ Αντόμ «προσέφεραν ιατρική φροντίδα και μετέφεραν στο νοσοκομείο 16 τραυματίες», αναφέρεται στην ανακοίνωση, χωρίς να διευκρινίζεται πού τραυματίσθηκαν οι άνθρωποι αυτοί.
🚨🇮🇷 🇮🇱 TEL AVIV RIGHT NOW!pic.twitter.com/P6fDkIbuf2
— Jackson Hinkle 🇺🇸 (@jacksonhinklle) June 22, 2025
Ο δημόσιος τηλεοπτικός σταθμός KAN 11 μετέδωσε εικόνες από σημαντικές ζημιές «στο κέντρο της χώρας», χωρίς περισσότερες διευκρινίσεις, δείχνοντας μια πολυώροφη πολυκατοικία με την πρόσοψή της εντελώς κατεστραμμένη και κτίρια με σοβαρές ζημιές τριγύρω.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News