Μεγάλη πυρκαγιά στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου, διακοπή κυκλοφορίας στην π. Εθνική Οδού Αντιρρίου–Ιωαννίνων ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ
Στάλθηκε μήνυμα από το 112

Στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η φωτιά καίει σε αγροτοδασική έκταση και οι φλόγες επεκτείνονται γρήγορα λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.
Μάλιστα έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε τμήμα της παλαιάς Εθνικής Οδού Αντιρρίου–Ιωαννίνων, ώστε να διευκολυνθεί το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.
Ήδη στο συγκεκριμένο σημείο επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις, ενώ αναμένονται ενισχύσεις από δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Canadair και δύο ελικόπτερα που θα συνδράμουν από αέρος στην κατάσβεση.
Από την πλευρά τους οι Αρχές παρακολουθούν την εξέλιξη της πυρκαγιάς και καλούν τους κατοίκους να είναι σε επιφυλακή, ενώ η κατάσταση χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη λόγω της έκτασης της φωτιάς και της δυσκολίας πρόσβασης σε ορισμένα σημεία.
Παράλληλα στάλθηκε μήνυμα από το 112.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News