Συλλήψεις σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία: Από ρευματοκλοπή και μέθη μέχρι ναρκωτικά και κλοπές φαρμάκων

Μπαράζ αστυνομικών επιχειρήσεων οδήγησε στη σύλληψη συνολικά επτά ατόμων σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία, για αδικήματα που κυμαίνονται από ρευματοκλοπή και παράνομη είσοδο στη χώρα, έως μέθη, οπλοκατοχή και κλοπές φαρμάκων.

Συλλήψεις σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία: Από ρευματοκλοπή και μέθη μέχρι ναρκωτικά και κλοπές φαρμάκων

Σε σειρά συλλήψεων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές σε Αχαΐα και Αιτωλοακαρνανία, στο πλαίσιο ελέγχων για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας.

Ρευματοκλοπή

Προχθές το πρωί, στο Αίγιο, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αιγιαλείας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς, έναν άνδρα και μία γυναίκα, καθώς ρευματοδοτούσαν παράνομα τις οικίες τους, χωρίς να καταγράφεται η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Παράνομη είσοδος και παραμονή στη χώρα

Χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, συνελήφθη από την ίδια υπηρεσία ένας αλλοδαπός άνδρας, ο οποίος, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στην Ελλάδα.

Οδήγηση υπό την επήρεια μέθης

Σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Πατρών συνέλαβαν ημεδαπό άνδρα, καθώς διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Παράνομη οπλοκατοχή

Χθες το μεσημέρι, στο Αγγελόκαστρο, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού συνέλαβαν ημεδαπό άνδρα, στην οικία του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 φυσίγγια.

Κλοπή φαρμάκων και ναρκωτικά

Χθες το βράδυ, στη Ναύπακτο, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς άνδρες, οι οποίοι το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχαν αφαιρέσει από φαρμακείο κουτιά με φαρμακευτικά σκευάσματα. Σε έρευνα στην οικία του ενός, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δέκα ναρκωτικά δισκία. Επιπλέον, σε παραλία της περιοχής εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 273 κουτιά με τα κλεμμένα φάρμακα, τα οποία επιστράφηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.