Αχαΐα: Νέα αρχή για την τοπική Νέα Δημοκρατία – Ανάληψη Κουνάβη και πρώτη συνεδρίαση
Το Σάββατο αναλαμβάνει και επίσημα τα ηνία της Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας, ο Αντώνης Κουνάβης και θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Αχαΐας.
Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου γυρίζει και τυπικά σελίδα η Νέα Δημοκρατία της Αχαΐας, αφού προγραμματίστηκε, στις 10.30 π.μ. να γίνει η λιτή τελετή παράδοσης και παραλαβής της διοικούσας επιτροπής μεταξύ του τ. προέδρου της ΝΟΔΕ Ανδρέα Μαζαράκη και του νεοεκλεγμένου Αντώνη Κουνάβη.
[contaisu_summary]Λίγο αργότερα (11.30π.μ.) στο ξενοδοχείο «Αστήρ» της Πάτρας, με ελεύθερη είσοδο, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη ανοιχτή συνεδρίαση του 15μελούς κομματικού οργάνου και των 7 προέδρων των τοπικών οργανώσεων Πατρών, Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας, Καλαβρύτων και Ερυμάνθου, πιθανά και των 7 «εξ οφίτσιο» μελών της ΔΕΕΠ, που θα ορίσει ο κ. Κουνάβης, χωρίς δικαίωμα ψήφου.
Η εκδήλωση, κατά πληροφορίες της εφημερίας «Πελοπόννησος», θα προσλάβει την μορφή «γιορτινής φιέστας» με πανό και συνθήματα και πέραν των απλών ψηφοφόρων (αυστηρά εμβολιασμένων ή με τεστ), θα παραστούν ο αχαιός υφυπουργός Α. Κατσανιώτης και οι άλλοι τρεις βουλευτές Α. Τσιγκρής, Ι. Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο περιφερειάρχης, οι αντιπεριφερειάρχες, εκπρόσωπος της κεντρικής διοίκησης της ΝΔ, ενώ θα προσκληθούν διατελέσαντες πρόεδροι και μέλη της ΝΟΔΕ και των Τοπικών (παλιών και σημερινών), δήμαρχοι (πρώην και νυν), δημοτικοί – περιφερειακοί σύμβουλοι κ.ά.
Άπαντες οι πρόεδροι (ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ) τα μέλη τους, ακόμα και τα αναπληρωματικά της νομαρχιακής επιτροπής, όπως βέβαια και οι βουλευτές θα απευθύνουν χαιρετισμό.
Στο μεταξύ χθες, ο 1ος σε σταυρούς προτίμησης υποψήφιος ως μέλος της ΔΕΕΠ Αχαΐας Κώστας Ρηγόπουλος έλαβε (2.239 στ.- με πρωτιά στην Πάτρα 1.027 στ.), δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαι χαρούμενος όπως όλοι στην Αχαΐα. Συγχαρητήρια στο νέο πρόεδρο Αν. Κουνάβη, τον συνυποψήφιό του Ν. Κατσιυγκράκη και όσους εξελέγησαν. Η δραστηριότητά μου θα είναι σύμφωνη με τις αρχές και αξίες της παράταξης, σε πνεύμα ενότητας και συνεργασίας, στηρίζοντας και το κυβερνητικό έργο του Κ. Μητσοτάκη».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
