ΑΕΚ: Μυϊκό πρόβλημα ο Μάνταλος – Ποια παιχνίδια κινδυνεύει να χάσει
Ο αρχηγός της Ένωσης έχει ένα μυϊκό πρόβλημα και φαίνεται πως δεν είναι εύκολο να προλάβει τη ρεβάνς με τη Ράγιο την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά ούτε και το ματς με τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των play offs.
Ο Πέτρος Μάνταλος αντικαταστάθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στο ματς με τη Ράγιο Βαγεκάνο στην Ισπανία, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να αντιμετωπίζει ένα μυϊκό πρόβλημα.
Μάλιστα ο Ραζβάν Μαρίν που τον αντικατέστησε δεν είχε ξεκινήσει το ματς καθώς όπως τόνισε ο Μάρκο Νίκολιοτς μετά το παιχνίδι είχε ένα χτύπημα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και χρειάστηκε φαρμακευτική αγωγή για να αγωνιστεί.
Όσον αφορά την κατάσταση του Μάνταλου, ο αρχηγός της Ένωσης έχει ένα μυϊκό πρόβλημα και φαίνεται πως δεν είναι εύκολο να προλάβει τη ρεβάνς με τη Ράγιο την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά ούτε και το ματς με τον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των play offs.
Πιθανότατα ο Μάνταλος θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει κάτι που σημαίνει ότι ο Μάρκο Νίκολιτς όλα δείχνουν ότι δεν θα τον υπολογίζει για αυτά τα δύο παιχνίδια.
Πηγή: www.gazzetta.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χάλασε εκτός εγγύησης; Ο νέος νόμος της ΕΕ που υποχρεώνει τις εταιρείες να σας το φτιάξουν
Οι νέες θήκες της Samsung για Galaxy Z Flip8, Z Fold8 και Fold8 Ultra
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αραχωβιτίκων σε γλέντι στην βεράντα με την Creative Youthland
Τριχόπτωση: Η βιταμίνη που λείπει από τον οργανισμό σου και σώζει τα μαλλιά
Galaxy Unpacked Ιουλίου 2026: Όλα όσα αποκάλυψε η Samsung
Ξεχωριστή παρουσία του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών στο Φεστιβάλ «Γέφυρα πολιτισμού» στην Άρτα ΦΩΤΟ
Πώς να διαχειρίζεστε το κεφάλαιό σας στο online στοίχημα
Γιορτή στο ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής στη Λυκούρια ΦΩΤΟ
