Χιονοδρομικό Καλαβρύτων: Ρεκόρ τζίρου, 3 εκατ. ευρώ!

Ξεπέρασε κατά πολύ τα νούμερα της σεζόν 2021-22 όπου ήταν η καλύτερη προηγούμενη επίδοση

Χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Ότι η φετινή χειμερινή σεζόν για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων είναι εξαιρετική το γνωρίζουμε, αλλά ότι έχει σπάσει κάθε ρεκόρ είναι και που έγινε γνωστό τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου», από τα μέσα Δεκεμβρίου όταν ξεκίνησε η φετινή σεζόν και μέχρι πριν από λίγες μέρες το Χιονοδρομικό έχει κάνει κύκλο εργασιών άνω των 3 εκατομμυρίων ευρώ, ξεπερνώντας κατά πολύ τα νούμερα της σεζόν 2021-22 όπου ήταν η καλύτερη προηγούμενη επίδοση με συνολικό τζίρο 2.400.000 ευρώ.

Με δεδομένο ότι οι καιρικές συνθήκες ευνοούν την συνέχιση της λειτουργίας της εγκατάστασης τουλάχιστον για τις επόμενες 20-25 μέρες, οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο φετινός τζίρος θα ξεπεράσει τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό που είναι πραγματικά υψηλό και θα κατατάξει το Χιονοδρομικό ως το κορυφαίο της Ελλάδας.

Ρεκόρ καταγράφεται σε δύο ακόμα στατιστικούς τομείς, στους σκιέρ που έχουν κάνει χρήση των αναβατήρων, αλλά και στους απλούς επισκέπτες χωρίς ωστόσο να μπούμε να μιλήσουμε ακόμα για νούμερα. Το μόνο σίγουρο είναι έχουν ήδη ξεπεραστεί οι αριθμοί της σεζόν 2021-22, όπου σκιέρ και επισκέπτες ήταν λίγο περισσότεροι από 200.000 άτομα.

Ο διευθυντής του Χιονοδρομικού Κέντρου Αλέξης Άγριος, μιλώντας στην «Π» για το θέμα, τόνισε: «Κάναμε νέο ρεκόρ, καθώς έχουμε ξεπεράσει τον κύκλο εργασιών της σεζόν 2021-22 και συνεχίζουμε όσο μας το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Πραγματικά, η φετινή σεζόν είναι η καλύτερη των τελευταίων ετών και αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία».

Διαβάστε επίσης

 Θάνατος-γρίφος Βασίλη Καλογήρου: Παραίτηση ιατροδικαστή, πιέσεις και νέα στοιχεία

Πάτρα: Ενιαίο τελικά μέτωπο για τα Τέμπη – Το Εργατικό Κέντρο δίνει το παρών στη μεγάλη συγκέντρωση

Ο Ιάσων Φωτήλας έκρουσε το καμπανάκι για το Δήμο Πατρέων: Τρία χρόνια στα αζήτητα 4.2 εκ. ευρώ για το Καρναβάλι

Καλάβρυτα: Δυσφήμηση για τον Οδοντωτό, ξέμεινε με 130 μαθητές σχολείων της Καλαμάτας – Στην «Π» ο διευθυντής του Γυμνασίου

Στα «δόντια» της κακοκαιρίας Coral η χώρα: Πολικές θερμοκρασίες και χιόνια σε πολλές περιοχές

Ανοιχτή σύγκρουση Τραμπ – κυβερνήτη Μέιν για τους διεμφυλικούς αθλητές: «Θα τα πούμε στο δικαστήριο» ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: «Βοήθεια, χάσαμε τον φίλο μας…» – Μαρτυρία στην «Π» για επίθεση Ρομά σε ανηλίκους στην Εγλυκάδα

Μάχη μέχρι τέλους στις γερμανικές εκλογές: Κρίσιμο διακύβευμα για την Ευρώπη

Μυστήριο στη Ζάκυνθο: Τρία σενάρια για τη δολοφονία της 69χρονης συμβολαιογράφου, συνεχίζονται οι έρευνες