Δείτε ποιον πατρινό ποδοσφαιριστή θέλει να αποκτήσει η ΑΕΚ το καλοκαίρι
Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ παραμένει το όνομα του Πατρινού Γιώργου Κυριακόπουλου για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας και ενώ είναι ειλημμένη η απόφαση να ενισχυθεί το ελληνικό στοιχείο στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ.
Ο Έλληνας διεθνής μπακ, ο οποίος βρέθηκε στο επίκεντρο του ρεπορτάζ τον χειμώνα, χωρίς, όμως, να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, βλέπει τη Μόντσα να μην μπορεί να σώσει τη χρονιά και να βαδίζει ολοταχώς για τη Serie B.
Όπως αναφέρει, λοιπόν, στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», είναι πολύ πιθανό στις αρχές του καλοκαιριού να γίνει πραγματικότητα η μεταγραφή και η ΑΕΚ να ενισχυθεί σε μια θέση, που ομολογουμένως… πονάει και παράλληλα, φυσικά, να τονώσει και το ελληνικό στοιχείο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
