Δραματικές στιγμές στο Αγρίνιο: 35χρονος απειλούσε να πέσει από ταράτσα – Η επέμβαση που τον έσωσε

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν το πρωί της Δευτέρας στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου, όταν ένας 35χρονος άνδρας απειλούσε να πέσει από την ταράτσα του σπιτιού του. Η άμεση επέμβαση των Αρχών αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς κατάφεραν να τον πείσουν να κατέβει με ασφάλεια.

Δραματικές

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας (17/3) στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου, όταν ένας 35χρονος άνδρας ανέβηκε στην ταράτσα της κατοικίας του και απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι γείτονες, αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση, ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές, με αποτέλεσμα να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Δραματικές

Η περιοχή γύρω από το σπίτι αποκλείστηκε, ενώ στο σημείο έσπευσαν διαπραγματευτές και ειδικοί ψυχολόγοι της Αστυνομίας για να συνομιλήσουν με τον άνδρα και να τον αποτρέψουν από την πράξη του. Μετά από αρκετή ώρα προσπαθειών, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον πείσουν να κατέβει με ασφάλεια.

Δραματικές

Ο 35χρονος οδηγήθηκε σε όχημα της Αστυνομίας και μεταφέρθηκε για περαιτέρω ψυχολογική υποστήριξη. Το περιστατικό συγκλόνισε τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι εξέφρασαν την ανακούφισή τους για την αίσια έκβαση της υπόθεσης.

Πηγή: sinidisi.gr

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τον γυμναστή που ήθελε μαθήτριες «μοντελάκια» για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

ΕΚΤΑΚΤΟ δελτίο από την ΕΜΥ: «Πορτοκαλί» συναγερμός, ποιες περιοχές αφορά

Πάτρα: Σε αριθμούς η ανταπόκριση στην «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ

Φορολογικές δηλώσεις 2025: Άνοιξε το taxisnet, η προθεσμία, τα SOS για να μην πληρώσετε έξτρα φόρους

Τραγωδία στη Βόρεια Μακεδονία: Σε κρίσιμη κατάσταση οι τρεις εγκαυματίες στο «Παπανικολάου», 18 τραυματίες στην Ελλάδα

Νέα ανάρτηση Δοξιάδη: Η απόφασή μου ήταν αμετάκλητη, δεν είχε επιλογή ο Πρωθυπουργός

Πάτρα: Φρένο στις ομαδικές κατασχέσεις για χρέη στο Δήμο, «κλείδωσε» η ρύθμιση

Πάτρα: Πήγαν για πατατάκια και εξαφανίστηκαν!

Καλάβρυτα: Η θερμή εισβολή «κλείνει» το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Πάτρα: «Εσβησε» η παιδίατρος Χρυσάνθη Παπαδοπούλου μητέρα δυο παιδιών