Φρίκη στο Ίλιον: Έβαλαν φωτιά σε 16χρονο μέσα στο σπίτι – Στο Παίδων με εγκαύματα

Ένα νέο περιστατικό ακραίας βίας μεταξύ νέων συγκλονίζει την περιοχή του Ιλίου, με θύμα έναν 16χρονο που φέρει εγκαύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο, όταν 20χρονος τον περιέλουσε με αντισηπτικό και του έβαλε φωτιά.

Φρίκη στο Ίλιον: Έβαλαν φωτιά σε 16χρονο μέσα στο σπίτι – Στο Παίδων με εγκαύματα

Σοκ προκαλεί ένα νέο κρούσμα βίας μεταξύ νέων, που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην περιοχή του Ιλίου, όταν ένας 20χρονος επιτέθηκε σε έναν 16χρονο και του έβαλε φωτιά στο κεφάλι. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», φέροντας εγκαύματα στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του στην αστυνομία, ο 16χρονος είχε πάει στο σπίτι ενός φίλου του. Εκεί βρισκόταν και ένας 20χρονος, τον οποίο έβλεπε για πρώτη φορά. Χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι, όπως καταγγέλλεται, ο 20χρονος πλησίασε τον 16χρονο από πίσω, τον περιέλουσε με αντισηπτικό και του έβαλε φωτιά με αναπτήρα. Τα μαλλιά και το πρόσωπό του τυλίχθηκαν στις φλόγες, προκαλώντας του σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο συνομήλικός του φίλος, σύμφωνα με την καταγγελία, εξαφανίστηκε μόλις έφτασε το ασθενοφόρο. Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 20χρονο δράστη την επόμενη ημέρα, ενώ συνελήφθη και ο ανήλικος φίλος του θύματος.

Ο 20χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, όπου του ασκήθηκε δίωξη για πρόκληση σωματικής βλάβης σε ανήλικο. Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για τις 12 Ιουνίου, ενώ μέχρι τότε αφέθηκε ελεύθερος.

Το 16χρονο παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται με εγκαύματα στο νοσοκομείο Παίδων.