Φυλακές Αλικαρνασσού: Κρατούμενος τραυμάτισε με σουβλί υπαρχιφύλακα
Σοβαρό περιστατικό βίας στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού

Σοβαρό περιστατικό βίας σημειώθηκε στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού στην Κρήτη, όπου ένας σωφρονιστικός υπάλληλος τραυματίστηκε από αυτοσχέδιο αιχμηρό αντικείμενο κατά τη διαδικασία ανοίγματος κελιού.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο κρατούμενος, Σύρος υπήκοος, επιτέθηκε στον υπαρχιφύλακα βάρδιας με ένα αυτοσχέδιο σουβλί, τραυματίζοντάς τον στο λαιμό. Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν ο υπαρχιφύλακας βρισκόταν στο ισόγειο μαζί με άλλους δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Μετά την επίθεση, ο κρατούμενος κλείστηκε στο κελί του.
Ο τραυματίας σωφρονιστικός υπάλληλος τραυματίστηκε ελαφρά, ωστόσο, όπως αναφέρθηκε, από καθαρή τύχη αποφεύχθηκε η τραγωδία. Αν το χτύπημα είχε γίνει λίγα χιλιοστά πιο πέρα, θα μπορούσε να είχε μοιραίες συνέπειες.
Το περιστατικό αναδεικνύει τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, καθώς και την ανάγκη για ενίσχυση των μέτρων ασφάλειας στις φυλακές.
Πηγές: cretalive.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καιρός: Συνέχεια της ψυχρής εισβολής, πόσο θα δείξουν τα θερμόμετρα, η πρόγνωση μέχρι τις 23/03
Αχαΐα: Χιόνια στα ορεινά, πως διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων ΒΙΝΤΕΟ
Απαγορευτικό απόπλου λόγω θυελλωδών ανέμων: Ποια δρομολόγια επηρεάζονται
Δυτική Ελλάδα: Στο παρά ένα του ανασχηματισμού γλύτωσε η επένδυση των 524 εκ. ευρώ
Τρεις απάτες σε μια ημέρα στην Πάτρα – Ποιες μεθόδους ακολούθησαν οι δράστες
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News