Λάρισα: Τροχαίο με ηλεκτρικό πατίνι έστειλε δύο νεαρούς στο νοσοκομείο

Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα, ενώ οι εικόνες και οι καταθέσεις μαρτύρων θα συμβάλλουν στην αποσαφήνιση των γεγονότων.

Λάρισα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο ατύχημα στον Πλατύκαμπο Λάρισας σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ένα ηλεκτρικό πατίνι. Οι συνθήκες της σύγκρουσης παραμένουν αδιευκρίνιστες, ωστόσο, δύο άτομα που επέβαιναν στο πατίνι τραυματίστηκαν. Πρόκειται για δύο αγόρια, ηλικίας 21 και 15 ετών, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την παροχή των απαραίτητων πρώτων βοηθειών.

Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα, ενώ οι εικόνες και οι καταθέσεις μαρτύρων θα συμβάλλουν στην αποσαφήνιση των γεγονότων. Η χρήση ηλεκτρικών πατινιών, ιδιαίτερα σε δημόσιους δρόμους, έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, γεγονός που επιβάλλει την εφαρμογή αυστηρότερων μέτρων ασφαλείας και την ευαισθητοποίηση των χρηστών.