Μαφιόζικη εκτέλεση στο Χαλάνδρι: «Μας πυροβολούν, κρυφτείτε!» – Σε σοκ οι εργαζομενοι στο ιδιωτικό ιατρικό κέντρο ΒΙΝΤΕΟ
Μια κανονική μέρα εξελίχθηκε σε σκηνικό τρόμου στο Χαλάνδρι, όταν ο Γιώργος Μοσχούρης, φερόμενο μέλος της Greek Mafia, έπεσε νεκρός λίγα μέτρα έξω από ιδιωτικό ιατρικό κέντρο. Οι εργαζόμενοι και οι επισκέπτες σώθηκαν από θαύμα, καθώς οι σφαίρες από το καλάσνικοφ των εκτελεστών έφτασαν μέχρι τους γκισέδες και τα εξεταστήρια.

Σε κατάσταση σοκ παραμένουν οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς του ιδιωτικού ιατρικού κέντρου στο Χαλάνδρι, όπου σημειώθηκε η μαφιόζικη εκτέλεση του Γιώργου Μοσχούρη, γνωστού προσώπου που φερόταν να σχετίζεται με τη λεγόμενη Greek Mafia. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 16:00, ώρα αιχμής για το πολυϊατρείο, με τουλάχιστον 20 άτομα να βρίσκονται εντός του κτιρίου.
Οι σφαίρες που εκτοξεύτηκαν από καλάσνικοφ πέρασαν το φουαγιέ, χτύπησαν πόρτες, ντουλάπες και ένα από τα εξεταστήρια, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς. Η υπεύθυνη λειτουργίας της κλινικής, Εύη Δάγκα, περιέγραψε τη φρίκη που έζησαν οι εργαζόμενοι και οι εξεταζόμενοι: «Μας πυροβολούν, κρυφτείτε!» ήταν η κραυγή της γραμματέως τη στιγμή που σφαίρα διαπέρασε το χώρο και καρφώθηκε κοντά της.
Η ίδια κάνει λόγο για “θαύμα”, εξηγώντας πως μέσα στο κέντρο υπήρχε κόσμος που περίμενε για υπερηχογραφήματα και άλλες διαγνωστικές εξετάσεις, την ώρα που συνέβη το περιστατικό. «Είναι η στιγμή που αλλάζει και η βάρδια, οπότε υπήρχαν πολλοί συνάδελφοι εντός. Είχαμε Άγιο» αναφέρει, συγκλονισμένη.
Η επίθεση εκτελέστηκε σε απόσταση όχι μεγαλύτερη από 30 μέτρα από το ιατρικό κέντρο, με τους δράστες να ανοίγουν πυρ ακριβώς τη στιγμή που ο Μοσχούρης εξήλθε από την είσοδο. Το γεγονός ότι δεν υπήρξαν παράπλευρα θύματα αποτελεί καθαρή τύχη.
Το αιματηρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια μακρά σειρά στοχευμένων εκτελέσεων που σοκάρουν όχι μόνο με τη βιαιότητα αλλά και με τον δημόσιο χαρακτήρα τους. Το Χαλάνδρι χτυπήθηκε αυτή τη φορά από μια πραγματικότητα που, αν και συχνά υποβόσκει, έφτασε μέσα στα ιατρεία και τις ζωές καθημερινών ανθρώπων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Πάτρα: Επιχειρηματίας, ο ένας εκ των παραληπτών των δεμάτων χασίς από Ταϊλάνδη
Λιμάνι Πάτρας: Ποια είναι η νεκρή ναυτικός, πώς συνέβη το δυστύχημα
Κέντρο Θηλέων Πάτρας: Το έσκασαν ανήλικες με αναρρίχηση, «την ευθύνη έχουν οι Εισαγγελείς»
Ρέντη: ΒΙΝΤΕΟ με τη θανατηφόρα παράρσυρση 12χρονης
Η ΕΙΝΑ απαντά στην 6η ΥΠΕ και τον Γεωργιάδη: «Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια»
Πάτρα: Το αρνί «βασάνισε» κι άλλη οικογένεια! Η ομαδική τροφική δηλητηρίαση είχε και συνέχεια
Σε νοσοκομείο της Πάτρας μετά από επίθεση με μαχαίρι Dj της Ναυπάκτου
Εθνική Οδός Πατρών-Πύργου προς ΒΙΠΕ: Θέλουν 2,5 ώρες να πάνε από…σπίτι δουλειά
Ρεύμα: Τα νέα SOS που πρέπει να γνωρίζετε για τη χορήγηση του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου
Χωρίς δίπλωμα δικυκλιστής, θύμα τροχαίου δυστυχήματος στην Πάτρα
Αγρίνιο: Αστυνομικός πήγε να πετάξει… σκουπίδια, «πέταξαν» κρατούμενοι, πως πιάστηκαν
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News