Με τρολάρισμα στον Πάνο Καμμένο απάντησε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ!!!
Πώς υποδέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ερώτηση δημοσιογράφου για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ

Μ’ ένα εκπληκτικό τρολάρισμα στον Πάνο Καμμένο απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιείται στη ΔΕΘ.
«Έχουμε διαχρονικά πολύ καλές σχέσεις και με Δημοκρατικούς και με Ρεπουμπλικάνους. Συνεργαστήκαμε εξαιρετικά στην πρώτη θητεία Τραμπ. Με προβληματίζει που δεν έχει έρθει ακόμα η νέα πρέσβης, αλλά δεν είναι πρόβλημα. Δεν έχω τόσο καλές σχέσεις όσο ο κ. Καμμένος», είπε ο πρωθυπουργός για την διορισμένη πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Κίμπερλι Γκιλφόιλ.
«Δεν μπορώ με ένα τηλέφωνο να τα τακτοποιώ όλα, αλλά είμαστε σε πολύ καλό δρόμο», κατέληξε, με εμφανώς ειρωνικό τόνο απέναντι στα όσα είχε πει ο πρώην πρόεδρος των ΑΝΕΛ και τα οποία κατέγραψε ο κοριός της ΕΛΑΣ στις συνομιλίες στελέχους της κρητικής μαφίας!
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News