Πάτρα: «Η Κατερίνα μας χρειάζεται» – Έκκληση για αίμα από τον πατέρα της
Με συγκινητική ανάρτηση στα social media, ο Χρήστος Καραγιάννης, γνωστός Πατρινός, ζητά άμεση βοήθεια για τη 14χρονη κόρη του Κατερίνα, που νοσηλεύεται στην Αθήνα.

Έκκληση για αίμα απευθύνει ο γνωστός Πατρινός Χρήστος Καραγιάννης, ζητώντας τη στήριξη όσων μπορούν να βοηθήσουν την κόρη του, Κατερίνα, η οποία δίνει μάχη για τη ζωή της στη ΜΕΘ Παίδων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.
Η ανάρτησή του αναφέρει: «Η Κατερίνα μας χρειάζεται αίμα. Όποιος μπορεί να δώσει ή να ξεχρεώσει μία μονάδα αίμα, σε συνεννόηση με την Αιμοδοσία του Νοσοκομείου “Γεννηματάς”. Στοιχεία: Καραγιάννη Κατερίνα του Χρήστου – ΜΕΘ Παίδων, Ιατρικό Αθηνών.»
Η ανάγκη είναι επείγουσα και κάθε προσφορά μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στην Αιμοδοσία του “Γεννηματάς”, αναφέροντας τα στοιχεία της ασθενούς.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News