Τρεις απάτες σε μια ημέρα στην Πάτρα – Ποιες μεθόδους ακολούθησαν οι δράστες

Και οι τρεις περιπτώσεις καταγγέλθηκαν σήμερα στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πάτρας και σχηματίσθηκαν δικογραφίες για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών.

Πάτρα

Μπαράζ απατών κατέγραψαν οι αστυνομικές Αρχές της Πάτρας σήμερα, με άγνωστους δράστες με διάφορα προσχήματα να αποσπούν σε τρεις περιπτώσεις 900, 980 και 1.400 ευρώ αντίστοιχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, στην πρώτη περίπτωση, αγνωστο άτομο επικοινώνησε με ιατρό και του συστήθηκε ως γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας και με το πρόσχημα της επιβολης προστίμου από την ΑΑΔΕ απέσπασε 900 ευρώ.

Στη δεύτερη περίπτωση, άνδρας εμφανίστηκε ως λογιστής και έπεισ θύμα πως είναι δικαιούχος του επιδόματος market pass, απεσπασε τραπεζικούς κωδικούς και αφαίρεσαι 980 ευρώ.

Και στην τρίτη περίτπωση, αφορά και πάλι σε «μαϊμού» λογιστή, κατάφερε να αποσπάσει 1.400 ευρώ από άτομο που ανήκει σε ευπαθεις ομαδες, με το πρόσχημα της χορήγησης επιδόματος κοινωνικής πρόνοιας.

Και οι τρεις περιπτώσεις καταγγέλθηκαν σήμερα στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πάτρας και σχηματίσθηκαν δικογραφίες για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών.

Διαβάστε επίσης

Δίκη Πισπιρίγκου: Η απόφαση του δικαστήριου για τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας

Πάτρα: Ετσι θα είναι ο νέος Λαδόπουλος – Ολο το σχέδιο ανάπλασης με φωτογραφίες

Πρόοδος στο σιδηροδρομικό έργο σύνδεσης της Πάτρας με την Αθήνα: Σχηματοποιείται η γραμμή έως τον Ψαθόπυργο

Τέμπη: Συνομιλίες που δείχνουν το χάος που επικρατούσε λίγο πριν την τραγωδία ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Κατεπείγουσα ΕΔΕ για τον γυμναστή που ήθελε μαθήτριες «μοντελάκια» για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Επιστρέφουν στη Γη οι αποκλεισμένοι αστροναύτες της NASA, σε εξέλιξη η διαδικασία επανεισόδου ΒΙΝΤΕΟ

«Ματωμένη» εκεχειρία στη Γάζα, στους 200 οι νεκροί από ισραηλινούς βομβαρδισμούς, η αντίδραση Χαμάς ΒΙΝΤΕΟ

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός μοτοσικλετιστής στην Περιφερειακή Υμηττού