Τσουκαλάς κατά Τριαντόπουλου: «Αν υπάρχει πολιτική γενναιότητα, γιατί δεν καταθέτει αυτοπροσώπως;»
O εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσουκαλάς άφησε αιχμές και για τη στάση της κυβέρνησης στο θέμα.

Αιχμές κατά του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου άφησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσουκαλάς, θέτοντας το ερώτημα γιατί δεν εμφανίζεται αυτοπροσώπως στην προανακριτική επιτροπή, αλλά επιλέγει να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα.
Σε δήλωσή του, ο κ. Τσουκαλάς αμφισβήτησε τη θέση της κυβέρνησης, σχολιάζοντας πως η κυβερνητική πλειοψηφία επιχειρεί να αποφύγει την πιθανή διεύρυνση του κατηγορητηρίου. Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν επιθυμεί τη σύνταξη πορίσματος μετά από ανακριτικές ενέργειες της επιτροπής, η οποία, όπως σημείωσε, έχει συνταγματική αποστολή να ερευνά σε βάθος τις υποθέσεις.
«Με τέτοιες πρακτικές, πώς θα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς;» διερωτήθηκε ο κ. Τσουκαλάς, αφήνοντας αιχμές για τη στάση της κυβέρνησης στο θέμα.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News