Από την Πάτρα μέσω Λιβύης στον τελικό του Champions League! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο Αντώνης Καραθανάσης ήταν στο Stade de France για το Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης

Πατρινός αλλά με έδρα τη Λιβύη ο εμπορικός διευθυντής της Pepsi στην Β. Αφρική, Αντώνης Καραθανάσης, ήταν προσκεκλημένος της UEFA και παρακολούθησε προχθές στο Stade de France τον τελικό του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ.

Δηλωμένος φίλος της Ρεάλ όπως μας είπε το χάρηκε δυο φορές λέγοντας: «Πραγματικά το χάρηκα διπλά. Και γιατί η Ρεάλ νίκησε, αλλά και γιατί ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία. Βέβαια υπήρχε αυτή η καθυστέρηση που προκάλεσε πολλά σχόλια».

-Αγωνιστικά πώς σας φάνηκε από «μέσα» ο τελικός;

«Για να είμαι ειλικρινής η Ρεάλ είχε και την τύχη στο πλευρό της. Ειδικά σε εκείνη την ευκαιρία του Σαλάχ προς το τέλος του αγώνα, επειδή έγινε σχεδόν μπροστά μου και είχα φάτσα τη φάση, είπα γκολ. Ομως στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή παίζει ρόλο και η τύχη».

-Πρώτη φορά παρακολουθήσατε τελικό Champions League;

«Ηταν η δεύτερη, η πρώτη ήταν στο Κάρντιφ όταν και τότε η Ρεάλ είχε νικήσει 4-1 τη Γιουβέντους στον τελικό και είχε αναδειχτεί πρωταθλήτρια Ευρώπης. Διαφορετικά τα δύο παιχνίδια, αλλά και στα δύο νικήτρια ήταν η Ρεάλ και στο πρώτο με εμφατικό τρόπο».

-Τι σας έκανε εντύπωση στον τελικό στο Stade de France;

«Η ατμόσφαιρα και κυρίως η τόσο μεγάλη παρουσία των φίλων της Ρεάλ, αν και η απόσταση Μαδρίτη-Παρίσι είναι σχεδόν 6 ώρες. Συνεπώς ήταν λογικό να έχει τόσο μεγάλη υποστήριξη η Ρεάλ και το λέω γιατί στο Κάρντιφ δεν ήταν τόσοι πολλοί Ισπανοί στις κερκίδες».