FIBA: Εκπληκτικό slow motion video με τον Γιάννη να… περπατάει στον αέρα και να καρφώνει!
Τα social media πήραν φωτιά, άπαντες τονίζουν ότι ο Έλληνας σούπερ σταρ χρειάζεται μόνο μία ντρίμπλα για να καλύψει ολόκληρο το γήπεδο

Ένα θεαματικό slow motion video παρουσίασε η FIBE από το παιχνίδι της Ελλάδας με το Ισραήλ, στο οποίο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιάζει να περπατά στον αέρα πριν καρφώσει εντυπωσιακά.
Η ΕΑΠ ανακοίνωσε την παραμονή της Βίσο Νάντια
Ο σούπερ σταρ της Εθνικής ομάδας έκλεψε για ακόμη μια φορά την παράσταση στο EuroBasket 2025, με μια φάση που τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας. Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο Γιάννης έφυγε στον αιφνιδιασμό και με μόλις μία τρίπλα από το κέντρο του γηπέδου κάρφωσε με δύναμη στο καλάθι, ξεσηκώνοντας τις εξέδρες.
Η FIBA επέλεξε να παρουσιάσει τη φάση με καλλιτεχνική προσέγγιση, «ντύνοντάς» την με το τραγούδι Wings του Macklemore & Ryan Lewis, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που θυμίζει σκηνή κινηματογραφικής ταινίας.
Τα social media πήραν φωτιά, με τα σχόλια να τονίζουν πως ο Αντετοκούνμπο χρειάζεται μόνο μία ντρίμπλα για να καλύψει ολόκληρο το γήπεδο και να ολοκληρώσει έναν εντυπωσιακό αιφνιδιασμό.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News